RSS

Monday, April 6, 2009

Tag dari dhan...

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?
Kembara seorang penulis… http://nikfauziah-muslimah.blogspot.com
Ada kaitan dengan kerjaya dan pengalaman hidup.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya

tak der

3) Apakah method dalam penulisan blog anda?

Alar2 rencana (sbb dah biasa dengan feature writing) dan penulisan santai (takkan nak serius sokmo kan?)

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
Tak rasa lah cenggitu.. maybe sebab mmg suka menulis kot (cari makan pn ngan menulis!)

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
menarik.

6) Senaraikan calon yang akan di tag: Nak tag brp org?
1) Ain – Better homes n garden
2) Milai ain – nurafiqah collection
3) aninul yang duk kat Jordan tuh
4) dayah – ustazah jurutera
5) che roseharissa

Ps: first time jawab tag dlm blog sendiri… (bukan apa baru belajar cmner nak copy paste.. jangan marah aaa…)

4 comments:

dhan said...

hehehehe.. akhirnya k.nik dpt gak jwb tag saya... :)

Dr. Abdul Wahab Arbain said...

Salam Nik,
Tahniah. Memang penulis berwawasan.
Teruskan.

Ainul Arina Madhiah said...

salam akak

alahai, ainul dah buat la kak tag ni bulan lepas.. ^_^

Nik Fauziah Nik Hussin said...

takper ainul.. heheh baru2 belajar jawab tag ler.