RSS

Monday, April 20, 2009

Layan Tag Sarnia.

Sehari dua ini agak sibuk. Mintak maaf sebab tak sempat nak masukkan entry baru. Apapun sementara menunggu layout artist pulun siapkan artwork MUSLIMAH untuk editing, layan sekejap Tag daripada Sarnia.

1. Nama timangan/family
Yah, CukYah, Umi

2. Anda seorang yang
Peramah

3. Insan istimewa dan kenapa dia teramat istimewa
Setiap orang yang saya kenal ada keistimewaannya tersendiri dan ia menunjukkan betapa hebatnya Allah yang Maha Mencipta

4. Lagu kesukaan sekarang
Saya kurang suka mendengar lagu .. tapi rasanya saya suka lagu Menanti di Barzakh

5. Warna kegemaran
Hitam, biru, coklat dan warna yang gelap-gelap

6. Benda wajib dalam handbag
Handphone, wallet, buku catatan wartawan, mp3, kad media, business card, pen merah- biru- hitam, buku bank, kunci - ofis, kereta, rumah, novel, resit (sebenarnya macam2 mak nenek ada)

7. Kali terakhir menangis?
Baru kejap tadi masa buat editing kisah kejayaan Nik Nurmadihah. Sebenarnya makin berusia ni cepat beno sensitifnya!

8. Tag ramai2 rakan anda
a) Milah
b) Iejay
c) Sham mujahidah
d) Ain
e) Kak Yong
f) ibu junes
g) ainul

7 comments:

♡ Eibu June's ♡ said...

salam nik...
ibu ditag disitu...
nanti ibu jawab ya..dah lama x kena tag...hehehe

mungkin lambat sikit nak jwp...hehehe

ain said...

kak nik..saya masih terkujut sbb akak nik call td. sukanyaaaaa!!!!

tag ni free2 nanti saya jawab ekh.tq3

kakyong said...

salam kaknik,

okay, nanti akan dijawab.. saya akan btau bila dah dijawab..

saya pun nak tag kaknik.. http://kakyong72.blogspot.com/2009/04/puyu-ruan-tag-hobby.html

iejay said...

kak nik... ngada lah main tag-tag... huhuhu malas tau nak jawab tag... nanti2 lah iejay jawab ek... hehehe

zara said...

Assalamualaikum Nik,

Tag mengetag ini, siapa yg mulakan ya... garuk kepala gak nak menjawabnya. Mujurlah banyak soalan bocor... he3x senang skit nak jawab.

Nik Fauziah Nik Hussin said...

a'ah lar kan kak zara
merepek2 je ehehhe

kakyong said...

salam kaknik..
tag sudah dijawab
http://kakyong72.blogspot.com/2009/04/projek-anis-aliya-dan-menjawab-tag-lagi.html